Taggad till tusen!

Blev sent i stallet idag. Hoppningen idag gick faktiskt riktigt bra! Så pass bra att jag råkade spontananmäla mig till KM i hoppning på Söndag! Shit, har inte tävlat på ett år! (KM förra året, då det förresten var svinkallt och massa snö!) Hoppas på att ta mig runt banan bara. Fett taggad! Ska bli skitkul! Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon! Ska bara plocka ihop idrotts-kläder till imorgon och borsta tänderna! Godnatt ♥
Bild från förra våren tror jag..

Beslutsångest!

Haha, en enda kommentar, och jag börjar tveka. Varför ska jag behålla
den gamla (eller inte)? Kommentera och säg vad ni tycker! I wanna know!

Multimedia & Virituell Design,

Sitter i klassrummet och har Virituell Desigg och Multimedia. Ska göra en cykel i Illustrator.. inte det lättaste. När jag slutar (15.45) ska jag möta upp Felix och Chris, åka hem och senare ska jag till stallet, träffa Elin och senare rida. Urk vad trött jag är! Har lite ångest för allt som har med skolan att göra känner jag. Tur att det bara är tre veckor kvar till jullov! Bara för att det inte ska bli bildlöst så får ni se en bild på en banan som jag ritade en gång :)

Nu är det exakt 5 månader kvar!


2 veckor på ett fyrstjärnigt hotel tillsammans med familjen + familjen Fasth. Bara bada, sola, softa, äta, shoppa, dricka goda drinkar, strosa runt, snorkla och bara njuta av livet! Hur jävla underbart låter inte det!? Och nu är det bara fem veckor kvar! Och man får inte glömma att det är en del som ska hända innan det! (Julafton, nyår osv). Förövrigt så sitter jag i soffan just nu (som vanligt), har pluggat lite kör-teori och lite fysik idag, annars inte gjort någonting. Nu väntar jag bara på att Felix ska komma, är sugen på popcorn, så vi kanske drar på en film eller något. Mys! Hoppas alla har hittat hit till min nya blogg! Ni kan lägga till den på Bloglovin här:
bloglovin

Snälla tomten!


Bloggar lite sisådär ibland här bara för att,

Sitter i skolan och har precis slutat, ska ta bussen hem om tio minuter, hem och äta något
och sen är det teorilektion! Skulle dock behöva göra annat känner jag men det är väl som
vanligt då.. Har fortfarande lite ångest om denna blogg, vet inte riktigt hur jag ska göra.
Vad tycker ni? (som att någon skulle svara,)

fegrefds

Kan inte riktigt låta bli.

Vill gärna börja blogga här nu direkt, men det ger mig lite ångest att behöva överge min
gamla blogg med alla inlägg och allt. :( Dock är ju denna blogg lite snyggare och fräshare
om man frågar mig, så jag är lite sugen. Men hatar att man inte kan redigera texten! gah.
Förövrigt sitter jag i skolan och gör absolut ingenting! Ska snart gå och äta kycklinggryta
med Philip tror jag. Är dock inte så hungrig, åt ju nyss frukost!
fsfdc

Start: 1 December!

Drar igång i denna blogg typ den 1 December! Eller tidigare! Lite småfix som ska fixas och så. Surt att alla inlägg från gamla bloggen "försvinner", visst, den andra bloggen finns ju kvar, men i alla fall. Kommer vara tomt här ju. Men det blir nog bra. Hatar all jävla reklam på Devote!

RSS 2.0