"I want my money where I can se them, in my closet!"

Åh vad jag vill leva som i Sex And The City! Är det för klyshé att säga att man någon gång ska bosätta sig i New York? Åh, det vore så underbart! Men än sålänge får jag nöja mig med livet i Katrineholm, vilket för tillfället är ganska fint. Trots detta ska jag byta ut vardagen mot en helg i Paris! Vi åker imorgon och det kommer bli så jävla underbart! Mitt största problem just nu (efter den hemska förkylningen) är att jag inte vet hur jag ska få plats med mina Jeffrey Campbell i resväskan..
myslördag med finaste klasskompisarna, love them! ♥ Grillat, majskolvar, godaste
feta-röran och sen frukt, smält choklad, chips och dipp på det (= matkoma).
Ledig tisdag = Roadtrip.
Hemmagjord Sushi med Ida (och Kajsa, men hon var inte i näheten av sushin, haha) ♥

999 värre saker jag redan gjort,

Kent har släppt sin nya singel nu, den är underbar! Sitter på Designlektionen och lyssnar på den om och om igen! Snart bjuds det på fika. Slutar kvart i fyra, funderar på att följa med/skjutsa syster som ska pierca sig i ögonbrynet idag! Har ju ett eget litet önskemål som jag tror jag ska kolla upp då. Förövrigt så håller jag på att bli sjuk, hostig och ont i halsen. Inte kul med tanke på att vi åker på Fredag! Blir i alla fall ingen träning ikväll, höll på att dö bara av dansen på idrotten förut! Urk! Förövrigt har jag varit ledig både Måndag och Tisdag! Sjukt skönt! Ska lägga upp lite bilder från gårdagen sen tänkte jag.

Har förövrigt änligen uppfyllt mitt nyårslöfte och lagt lörhåret på hyllan!
(ser kortare ut än var det är på ena sidan dock)

marry the night

Har träningsvärk i benen idag, och huvudet är aningen tungt. Efter lite för många drinkar i Leos ungkarslya dansade vi på Harrys till stängning, en hamburgade på mcdonalds och sen sprang jag i princip hem, trodde det var vår nu men det var fan iskallt, haha. Hursomhelst hade jag en riktigt trevlig kväll tillsammans med Kajsa. Träffade "Gurkan" gjorde vi också, vafan gjorde han där? Tror jag var den enda som inte var så imponerad, haha, men han blandade stadiga drinkar så jag är nöjd. Nu ska jag fortsätta kolla på Sex And The City och äta Kebab, ville bara upplysa er om att jag lever typ ♥

chaa chaa bloggen!

Allt är roligare än att plugga just nu (har tillochmed diskat..), har en stilanalys och en labbrapport att skriva klart, urk. Orkar inte! Slutade runt 11 idag, skönt! Underbart väder, så jag köpte med mig sushi hem och satte mig på altanen, somnade till en timma i solen också, sjukt skönt! Har även samlat på mig vuxenpoäng idag genom att fixa med internetbank och visakort på banken och sådär, woho! Är även lycklig idag då jag har avslutat allt vad matematik heter! I form av ett nationellt prov som gick åt helvete! Får se vad det blir för betyg i Matte C kursen. MEN NU ÄR DET SLUT I ALLA FALL! SÅ skönt! Och såhär ser mitt schema ut nu! haha. Bara jag som skulle vilja klämma ihop skiten?

lucky girl! ☀

Blev en hel del åkande igår vill jag lova! Nu är det bara en bil som saknas!

Har fan smilat held dagen! 08.15 imorse bar det iväg, och nu.. har jag...


i wanna be a billionaire, so fucking bad...


Läs och ta fan åt er!

Vi måste börja älska oss själva! Jag stod nyss i badrummet framför spegeln och tvättade händerna i bara trosor och BH, jag kollade mig själv i spegeln och tanken som slog mig var; "Fan vad snygg jag är i domhär underkläderna!" Hittade massa saker som jag gillade! Jag måste säga att jag älskar min kropp! Inte alltid, men ibland, ofta! Fler människor måste sluta hata sig själva, sluta sträva efter något som bara är bullshit, kolla på dig själv istället och gör det bästa av vad du själv är, unik och antagligen skitsnygg! Vi alla är olika, det är inte realistiskt att vi alla ska ha samma idéal!
woop woop! (sen kan man ju alltid önska att man var lite brunare..)

Det är vår nu!

Spelat första matchen för året i bara ben! Då är det fan vår! Behöver inte skriva så mycket om matchen, det lämnar jag åt er fantasi (eller tills ni läser kuriren imorgon förmodligen). Kan däremot summera helgen lite. Fredagen tillbringades med Kajsa till en början, vi fixade oss och drog på hemmafest hos Felix, sedan körde mamma ner oss på stan, vi mötte Carro och Louise och vi tog bussen till Norrköping och Puls! Hade en grym kväll och dansade tills fötterna värkte (gick i mina JC och glömde de andra skorna hos felix!) Var i alla fall hemma tillsammans med älsklingen runt 4 tror jag. Gårdagen spenderades mest med mznnen förrutom ett par timmar så jag bl.a tränade tjejerna, gick mycket bra! :) Förövrigt så åker jag och min älskling till Paris om 11 dagar!


(Bild 1; snodd av Louise, bild 2 snodd från Puls facebooksida.)

underbara fredagmorgon,

Njuter av Sex And The City medan mannen fortfarande sover. Ska ta och göra en latte (med min älskade nya latteskummare!, rekommenderar starkt!) och väcka honom. Sen är det dagt att göra sig i ordning och dra till skolan. Ikväll blir det full fart vill jag lova!

kul man har då,

Har så fruktansvärt tråkigt och är så jävla trött! Skulle kunna somna här och nu! punkt.

63 av 65

Övning ger färdighet, plugget lönade sig! Idag cyklade jag hem med ett papper i väskan där det står "Resultat: Godkänt" på! Så sjukt lättad! Är dessutom ledig idag. Ska umgås med mina söta klasskompisar och ikväll är det föräldramöte med tjejlaget.

Slitsam helg!

Puh, I fredags var det kalas med smörgåstårta och släktingar här. Fick pengar, presentkort, bra-att-ha-saker och lite smått och gott. När alla hade åkt så drog jag och Felix hem till Chris, Kajsa kom även dit. Vi förade lite och senare åkte vi till Harrys, woho! Dansade arslet av oss, svepte drinkar och hade en riktigt kul kväll! Hävde i mig en liter vatten, en resorb, två bakistabletter och två alvedon innan jag somnade brevid älsklingen, tyvärr hjälpte det inte så värst mycket så jag i alla fall var rätt sliten på lördagen. Men jag hade inget annat val än att göra mig snygg och sen åka ner till Smedjan och fixa! Halv 5 var det middag, kallskuret och potatisgratäng, mums! Folk droppade sen in senare under kvällen och trots att jag var aningen stressad ibland hade jag en otroligt fin kväll! Tack alla som kom och tack till er som hjälpte till under kvällen med diverse saker! ♥
Mums!
Fina champangeglaset från Guldfynd. Kajsa och ajg fick ett varsitt av Ida ♥
Den superduktiga servicepersonalen bestående av Siri, Jossan (syster)
och Emma. Guld värda under kvällens gång!
Tyvärr brist på bra bilder senare under kvällens gång, haha!

artonårsdag!

Har tillbringat morgonen med älsklingen, ätit god frukost och bara myst. Mamma lämnade ett paket på köksbordet som innehöll ett kit så att jag kan göra min egen Sushi! ♥ I eftermiddag kommer släkten och firar och ikväll blir det Harrys med tjejerna (woho)! OCH IMORGON ÄR DET FEEST!




Fula bilder men goda cupcakes! Gjorde dom igår för att ha med mig till mina kära klasskompisar :)

floorfiller,

Åh, vore inte dumt att ha sommar och P&L igen! Underbar vecka det var! Blir ju aningen irriterad dock när jag ser alla bra band/artister som ska dit i år! Kanske får bli en liten roadtrip upp till Borlänge över en dag eller så, MÅSTE fan se Kent! Rihanna vore ju inte heller så dumt.. Herregud, hur ska jag ha råd? Paris snart, sen Alanya i sommar också.

 

Sitter i alla fall i skolan nu och segar mig igenom Multimedia och Designlektioner. Mamma kommer och hämtar mig sen, då ska hon, jag Kajsa, Felix och Chris åka till Smedjan (festlokalen) och fixa med ljud och ljus och sånt och se att allt funkar som det ska. Är sjukt jävla taggad! Känner mig som ett litet barn igen! Längtar sjukt mycket till min födelsedag! Bara 2 dagar kvar! ♥

yes, i may be old,


just somebody that i used to know,

Är helt jävla slut atm efter löpträningen förut! ca. 1 mil totalt i intervaller + backe! Hemskt! Men sjukt skönt efteråt! Nu ska jag gå och lägga mig och sova!

Vasaloppsmorgon,


Har tillbringat morgonen och förmiddagen sittandes i soffan, Vasaloppet på tv, mysigt att kolla på. Sitter och redigerar bilder till en fotouppgift och lite sådär. Förövrigt vaknade jag strax innan 9, fick panik, på något vis kollade jag på mobilen och fick för mig att klockan var 12.40! haha. Somnade om en stund och när jag kollade på mobilen igen så var klockan 08.59, haha! Lustigt. Ska fortsätta med det jag gör, sen kanske kika lite Sex And The City, sen väcka mannen (för fjärde gången, han är lite sliten tror jag), klockan 3 är det träning! :)

 

helgfrukost ♥

fördriver lite tid... väskan ska btw inhandlas snarast! (min likadana svarta är typ slaktad..)

29 mars bär det iväg till paris! Och klädd såhär vill jag strosa runt på Paris gator, det ska vara varmt, blommorna börjar titta fram, solen ska skina och fåglarna ska kvittra! Åh vad fint! Längtar! Fult collaget blev btw, men det skiter jag i. Är pisstrött. Ligger och väntar på Felix som är ute och syndar! Rätt åt han att han fick promenera hem då det inte fanns några taxis. (typiskt pojkvänner och säga 01.20 men komma runt 03...). Han kanske har däckat i en buske eller något? Tror jag drar på ett avsnitt Sex And The City! ♥

Det är nära nu!

Var med Kajsa igår, fick mitt hår färgat (äntligen!) och testade även lite smink. Fan det är bara en vecka kvar till vår efterlängtade födelsedagsfest nu! Det mesta är planerat och fixat, i veckan ska vi handla lite småsaker, typ glas och sånt skit. Idag har jag förövrigt tränat mina små barn, dom var så duktiga så! Mamma och jag har även varit och kikat på lite bilar :) testade att sminka min lillasyster också, blev ganska bra, blixten fuckar dock till det hela lite (är inte sådär mycket vitt som det ser ut, haha). Skulle dock vilja ha mer glitter, hihi :)

Fredagsmorgon,

Sitter i soffan med älsklingen och har precis börjat på säsong 2 av Desperate Housewives! Det är så konstigt och sjukt men samtidigt så bra, haha! (men inget slår SATC!). Förövrigt så börjar min enda lektion för dagen vid halv 1, slutar strax innan 2. Halv 5 är det träning och efter det ska jag umgås med mina favoritflickor, får se vad vi hittar på. Så sjukt skönt att det äntligen är helg i alla fall! Och idag är det exakt en vecka kvar! woho!




nu kan du få mig så lätt,

Klockan är insmetad i sirap, fyfaan vad tiden går långsamt! Har svenska nu och snart är det idrott. Om en vecka fyller jag 18, och om en månad drar jag och min älskling tlll Paris! Men tillbaka till verkligheten så sitter jag och dregglar över matsidor, som vanligt! Urk vad segt!

RSS 2.0