641

Efter en halv film, lite pastasallad, två kaffe och 3 h sömn var vi äntligen framme Katrineholm runt 1 igår. Dagen spenderades med familj och Ida, bara mys och trevligheter! Idag har jag bjudit Ida på supergod sallad, nu ligger vi däckade i soffan i matkoma, haha! Borde väcka Ida snart då hon börjar jobba vid 5! Själv ska jag ta å hälsa på farmor och farfar senare och sen är det bara att tagga till morgondagen!!


Jag är hellre bortgjord än ensam,

Blölöhölölhlh, fyfan, jag är så jävla slut! Kommer knappt ihåg när jag var ledig en förmiddag senast utan att ha massa saker att göra! Vet inte varför, men känner mig så sjukt orklös! Ligger i soffan (gjort sen jag lämnade sängen) och har typ ont i huvudet och vill bara sova igen. Börjar jobba klockan 5, så kanske borde ta tag i livet och snygga till mig lite.. 
-
Halvtimma senare och jag sitter fortfarande i soffan. Känner mig så jävla utsliten, har typ inget liv. Bara jobbar som en gnu. Försöker muntra upp mig själv med musik och tanken på att om några dagar (förhoppningsvis) får jag krama om mina älskade och saknade i K-holm. Saknaden efter Ida, Mamma och alla andra är helt obeskrivlig! Inte sett dom på en månad! ♥ 
 
 

RSS 2.0