Rehab



Soffläge med sushi och HIMYM. Jag har haft en supergrym helg i Malmö tillsammans med mina bästa brudar och kan säga att jag är ganska sliten fortfarande, haha. Vi har ätit god mat, druckit en jävla massa sprit, inte sovit ett skit, raggat upp samma kille på krogen, kollat på fotboll, kört sightseeing, shoppat sprit i Köpenhamn, nakenbadat och allt däremellan! Tänker (absolut) inte gå in på några vidare detaljer... Så vad ska man säga? Jag är 20 år nu. Shit. Can't believe it!!! Måste ringa Kajsa, ska fan ner till bolaget och handla något bara för att jag kan!!!


Livet på en jävla pinnjävel


Har lite bloggtorka just nu, försöker njuta av de sista dagarna av ledighet hemma på 641. Igår var det kalas här, slänger kanske upp lite bilder sen, och efter det blev det en liten krogrunda tillsammans med Kajsa i Nyköping. Summering av kvällen: likör43 i bilen, rockbar, efterfest med vinyl och sen femstjärnig avslutning på det hela! För tillfället sitter jag i soffan och glor medan min underbara fläskfilé med timjan och vitlök myser i ugnen. Till det blir det ugnsrostad potatis och syrrans hemmagjorda bea-sås! Omagaaaahd! 


Måndag igen,


Mmmm, avokado <3 sitter i soffan och är allmänt trött.. Ska försöka släpa mig ner till Friskis&svettis och testa deras gym tänkte jag, sen ska jag baka massa bröd till mitt kalas på onsdag :) 

Ajuste! Avicii! Ja.. Vad ska man säga? Jag fick typ nackspärr, minns knappt en enda låt samt bröt Idas lilltå.. Haha! Nejmen det var fan kul! Men visst föredrar man riktig musik framför house när det kommer till konserter? 

Vi kör igen!

Drog till med en kalasfylla tillsammans med min vapendragare Ida igår. Spelade gitarr, sjöng och groggade hemma hos henne och drog sedan iväg till Harrys. Lite för frikostig med kortet som vanligt, svider alltid, haha! Men var i allmänhet en riktigt kul kväll för att vara fredag i Katrineholm! 
 
Idag vankas det Avicii i Stockholm! Brudarna kommer snart och hämtar
upp mig så är nog läge att röra sig mot dörren! WOOP!
 
 

RSS 2.0