om jag var rik..

Min drömbil, är så jävla kåt på Audis så det finns inte!
A5an är så jävla perfekt! Ge mig pengar! ♥

som jag hade dig förut,

Seega dagar. Fick dock lön idag, alltid roligt! Älskar att ha ett jobb (eller 2 ja). Har färgat håret, tankat bilen och köpt en ny töjning idag så lyckan blir nog dock kort denna månad också.. är inte världsbäst på att hålla i pengar kanske..


natthumor!

 

det var en gång

Klev upp imorse efter någon slags fylla och 4 h sömn, åkte till skolan där det var öppet hus. Trevligt, trevligt, fick ju en t-shirt iaf. Åkte hem och slängde mig i badet och avverkade ett par avsnitt SATC. Vid 16.00 (på ett ungefär) befann jag mig på Yxtaholms Slott. Trevliga gäster och en ovanligt problemfri service idag, sjukt skönt (med tanke på att allt gick åt helvete förra gången jag jobbade, haha.) Fick skriva ut mig redan vid 23 så då körde jag ett par vänner ner till krogen. Nu sitter jag i soffan och är helt slut som människa. Blir nog sova snart. Hade gärna varit på Friends Arena denna kväll ja.. men så kul ska vi inte ha! 

kött

På gymmet idag kom jag på att jag tydligen är förjävla snäll mot mig själv! Köttade på lite extra vikt på allt och det gick grymt bra! Gymmet är min tillflyktsort för tillfället. Ett ställe att ta ut sig själv och ränsa hjärnan för en stund. Så skönt! Nu har jag precis ätit korvstroganoff, ska piffa till mig lite och sen åka för att träffa tjejerna en liten stund! 

Hatlista, no explanations.

1. Sidscroll
2. Twitter
3. Vältränade människor på gymet (män går dock bra.)
4. Att The Walking Dead tar sån jävla tid på sig att komma ut med swesub.
5. Plugg
6. Att vara fattig.
7. Trafiken på min mobil.
8. AC/DC
9. Att årskull 95 snart får gå på krogen.
10. Fula tatueringar.

illution,

Bakat världens finaste chokladbollar idag som jag och mina vapendragare i Earbuddy UF skall sälja i skolan imorgon, haha. Skoj! Har även hunnit med en slapp dag i skolan samt ett pass på gymet. Livet rullar på.
 
Onyttiga bollar denna gång!

suparhelg, urk.

Blev en halvspontan utgång i fredags med mina bästa brudar, dansade röven av oss med medelålderskärringar, drack för mycker vodka och blev kriminella.. Kul kväll! Mådde som ett as igår men hade ingen annat val än att dra på mig partblåsan och släpa mig ur soffan! Middag på Hotellet i Vingåker med 15 andra tjejer till Julias ära, äntligen 18! Utgången som följde blev dock kort då ekvationen bakfylla + äcklig vodka = vrak. Efter en underbar middag (haha, ja vi var vrålhungriga fastän vi käkade trerätters tidigare på kvällen.) på McDonalds med Kajsa sen tokdäckade vi i sängen. Söndag idag.. Måndag imorgon. Helvete jag orkar inte. Tack och Hej.

It's freeeedag!

Finally! Slutade 3 timmar tidigare än väntat idag, skapligt nice! Nu sitter jag och försöker få klart en redovisning som skulle vara gjort för 3(?) veckor sedan typ. Går rätt skapligt. Annars är kvällens planer gympaträning och sen vin(shot?)kväll med mina älskade vapendragare. ♥ 
 
har inte så mycket roliga bilder
så här får ni beskåda en söt bild
på mig och karlsson :)

sovsällskap ♥

Sitter i min soffa och slösurfar, Kajsa ligger i sängen och kollar på South Park. Tror Ida kommer snart också, full säng inatt med andra ord ♥ Skolan idag var allt annat än soft, upp och ner med humöret och bara seegt som fan! Fick lite gjort i alla fall. Har hunnit med ett pass på gymet också, känns bra, börjar känna mig starkare nu faktiskt, fick en kommentar igår om att det syntes lite på armar/axlar också, skoj! Bakade "chokladbollar" förut också. Kan slänga upp receptet här också för er som är sugna på lite nyttigare fika! Detta bör ni testa!
 
- Blandade nötter (typ cashew, valnötter, hasselnötter osv.)
- Kokos
- Dadlar (utan kärnor!)
- Kakao
- Kaffe
- Kokosfett
- Flytande honung
 
Ta ca. 1 dl av nötterna, dadlarna och kokosen. Häll i en matberedare. 
Kasta i ca 2 msk fett, 2 msk kaffe & 2 msk kakao och lite honung
efter smak. Kör matberedaren en stund tills allt har gått ihop till en
jämn smet som liknar chokladbollsmet. Smaka av och checka av.
Om det behövs mer sött så slänger du i mer dadlar eller honung! 
 
Googlebild ♥
 

allt handlar om att våga!

Är helt tokdöd i kroppen just nu! Mördarpass med fotbollslaget på Friskis&Svettis igår (cirkelfys) och sen 2 h Gymnastik idag. Undrar om man kommer upp ur sängen imorgon alltså.. Förövrigt så kollade jag igenom lite gamla inlägg på bloggen igår, såg ett som var skrivet för lite minde än ett år sedan då jag satte upp lite mål för mig själv inom gympan. Och kan ju säga att jag har nått upp till dom med råge. Det är så sjukt roligt alltså! Love it! Nu ska jag försöka tvinga mig själv att plugga lite.. tror inte det kommer gå någe bra (härlig inställning) men känns bättre om jag låtsas som att jag ska försöka iaf. Wäk, vill bara ha helg. Eller ännu hellre.. jullov! Längtar till julen! Vill ha julmusik och julmat och paket och julbak och glögg och allt ♥
 
 
 

1000

Älskar att komma hem och höra larmet pipa när man öppnar dörren, det betyder att man är först hemma, ensam. Kan sitta i soffan och göra ingenting eller vad man vill. För tillfället betyder det tonfiskmacka, the walking dead och nickelodeon. Kan dock inte riktigt avgöra om jag tycker om att vara ensam eller inte. 
 
sjukt snyggt med tatueringar på benen!

jag är inte ung längre men precis lika dum!

Ja vad händer egentligen i Emilia Palmbergs liv just nu? Allt och ingenting skulle jag vilja säga. Kämpar mot mig själv samtidigt som jag lever livet. Åker gul bil, är uppe och ser barnfilmer för länge på nätterna och pluggar lite för lite. Tränar fotboll, gymnastik och gym samtidigt som jag är fotbollstränare, går Teknikprogrammet på gymnasiet och har 2 jobb. Men livet rullar på. Planerar en framtid på Polishögskolan efter ett år någonstans i USA och eventuellt ett par månade i Norge. Framtidsplanerna är oändliga och varierar från dag till dag. VIll tatuera mig och åka på en resa i Januari. Kärleken förblir dock odefinerad. punkt. Här får ni en bild på en box med sprit!
 

RSS 2.0