Når jeg ser det hele, højt oppe, ovenfra.

det liksom skriker. högt som fan. det trycker lite i öronen och dåsar i huvudet. kan inte fatta att det är sant! allt var så jävla bra idag. så jävla taggad på allt! en video räckte för att spränga allt i tusen bitar och kasta mitt goda humör käpprätt åt helvete! tack och hej.
 
Helgen har varit fullspäckad. Jobbade i fredags kväll och sedan träningsläger resten av helgen. Ganska nice, men gick på tok för snabbt. Nästa helg blir det jobb Torsdag 18 - 23, Fredag, 16 - 22, Lördag 08 - 13 (eventuellt även 16 - 22) och Söndag 08 - 14, woop woop! Pengar i alla fall! Behöver verkligen inkomst just nu! Jobbandet hindrar mig ju även från att spendera pengar på krök (och annat skit) vilket är bra som fan! Nu ska jag ta en dusch, kolla SATC och sen sova. Peace. ♥
 

jag bryr mig inte längre om att bry mig. det får vara som det är. fu. hur orkar folk vara så komplicerade?

 
 
Standard när jag inte orkar med mig själv eller någonting annat i världen är ett varmt bad + sex and the city. Bästa som finns! Ville ta en bild och visa hur stört mycket skum jag lyckades få till, men det fastnade inte på bild. Dock fastnade det lite som kliade som fan på min haka. Därav det lustiga facet. Har inte mycket annat att skriva. Mer än att mit liv går i 10000 km/h just nu. För mycket på en gång! Lyckades boka in mig på jobb 16 - 00 imorgon också. Precis vad jag behövde! (dock nice med pengar!!). GODNATT ♥

Sjukt jävla ledig!

Leeeedig idag! Så fruktansvärt skönt! Sitter i soffan nu och ska snart fira lyckan med en ordentlig brunch! Synd att det inte är sol bara. Men men, sälänge det inte är minusgrader och snö så är jag nöjd som fan! 
 
Gårdagen då? Helt jävla underbar. Åkte med bästaste Kajsa till Stockholm för att se AIK - Malmö FF på Friends arena. Vi lyckades i sista sekund (bokstavligen! jag fick till och med stå och sinka konduktören medan Kajsa köpte biljetter!) hinna med tåget! Vi drack lite öl bara för att det hör till och sedan hann vi precis med pendeltåget ut till Solna! Var framme på arenan preciiis lagom till matchstart! Och vilken jävla match, inte fan lirade dom bra fotboll, men dom stod upp, kämpade och gjorde till slut (i 94:e minuten!) matchens enda (godkända) mål! Första allsvenska målet på Friends arena! Fetttt. Lyckan var obeskrivlig bland den lilla skaran trogna Malmöfans på läktaren, vilken härlig känsla det är!  
 
 
Kajsas inlägg @instagram. Jättecharmig bild på mig!
 

fuuuuuuuck...

Jag måste plugga. Men vad gör jag? SPELAR CANDY CRUSH! Slutatde klockan 11 idag men har knappt gjort ett skit.. fuck vad jag suger!!! 

Lyckligaste dagen i mitt liv! ♥

Jag är med på topplistan! woho!

Tisdag idag.

Slutade vid 11. Åt lite lätt lunch i skolan och knallade sen till gymmet. Helt genomslut i kroppen nu fan! Sitter i soffan och äter lite efter-tränings-mellanmål nu (kesella som blev kvar sen syrran bakade + kokos&rödabär-youghurt + mandelspån + upptinade frysta hallon & mango, muuuums! Blev liksom som en mindre söt och mer krämig youghurt ♥) till min stora lycka går Sagan om Ringen på tv också! Synd bara att jag egentligen har 1000 saker att plugga på. Fan känns som vi har haft det toklugnt hela året, sen kommer ALLT jävla plugg nu! Himla bra upplägg där.. Orkar inteeeee! Aja, bara att bita ihop. Ska läsa igenom ett häfte till svenska nationella nu, raka benen och senare blir det badhuset med Ida och Co. :)
 
   

New in ♥

Nya skor och ny väska. Sjukt välbehövligt. Skorna från Vagabond och väskan från Gina Tricot. Love it! Nu saknas bara en ny vårjacka! Är förövrigt allmänt pissed just nu. Urk. Trött på det mesta. Ska röra mig mot gymet snart tänkte jag, välbehövligt!
 
 

GBG, yes please ♥

Göteborg! Där vill jag bo! Kanske nämnt det förut, men kan berätta igen att i framtiden så vill jag plugga på Polishögskolan för att sedan bli polis (no shit). Det sista jag vill göra efter det är att arbeta i Katrineholm! Vad ska man göra här liksom? Jaga epa-pojkar med olagliga avgassystem samt hälla ut beslagtagen smuggelvodka utanför McDonalds? Nej tack! Min dröm är en poliskarriär i Göteborg! Vore hur nice som helst! 
 
Anyway, har spenderat hela min helg i Göteborg. Gymnastiktävling för hela slanten! Gick rätt bra för både mig och de flesta andra om jag får säga det.. Men lite missar här och där gjorde att vi tyvärr missade finalen. Men har varit en toppenhelg i alla fall! Nu ska jag njuta som bara den utav att ligga i min säng igen! Tillbringat två nätter på en madrass så obekväm att den ej kan beskrivas med ord, fy fan! Godnatt ♥
 
 
Hahah, enda gymnastikrelaterade bilden jag kunde hitta på mig själv!

og hvis du bare giver slip så stikker det af.

Helt kär i låten nedan! Brukar vara inne på topplistorna från olika länder på Spotify och kolla ibland, brukar kunna hitta en del bra låtar! Är förövrigt bakfull idag. Blev hemma från skolan (funderade inte ens på att gå, haha). Har ätit nudlar, popcorn och druckit litervis med lättdryck samt försökt städa i mitt rum och kollat okänt antal SATC-avsnitt. Går sådär med städningen, har inte kommit någonstans, haha. Men så kan det vara ibland! Ska ta ett litet tag nu igen tänkte jag! 
 
 
 

Spenderat en tisdagskväll på bästa möjliga sätt!

Vid en sjö, i en varm jacuzzi, med 3 underbara bitches ♥ Precis vad jag behövde!
Nu ska jag panikläsa en uppsats på 40 sidor, kolla Sex and the City, och sen sova!

Dagens outfit.

 
Elleeeeeeer. Slutar om 5 min. Älskar Tisdagar! 
(ah Kajsa, snodde din fina tröja, hehe)
 

BRÅÅÅÅVALLAAAAAA ♥

 
Äntligen bokat! SMACK! The perfect (mja nästan) mix av rock, house och övrig skit! Woop!

in love!

 
Så jävla snygga! Synd att dom var lite dyra
+ att mina fötter inte platsar i denna modell av skor...
Jeffrey Campbell från Nelly

Måndag.

Åkte till skolan vid halv 10. Lyckades komma i tid, händer inte ofta på måndagar, haha. Skrev naturkunskapsprov, gick ganska bra. Nu är jag hemma igen. Börjar vid 12 igen. Skönt. Ska försöka göra och skicka in en miljöpolitik-uppgift nu, skulle kännas skönt som fan att bli av med den! Ska sedan leta upp min kalender så den kan brukas igen, verkligen behövligt just nu! Har förövrigt fått hem (eller typ, fick hämta den på ica...) min studentmössa nu! HUR SJUKT? Älskar den! Tog alla detaljer i silver istället för guld, tycker inte om guld så mycket (smycken, klockor, kläddetaljer osv.) så det var ganska självklart. 
 
Blått band och blå kokard (IT/Teknik), silverband nere. Emilia + Teknik fram.
Student 2013 + Mimmi där bak. Mitt hår är förövrigt kaos..
 
 

&(%/€#/&%€(@!??)#()=&/#&"

JAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN IMORGON!1!1!! godnatt.

fortsätter att imponera på mig själv!

Inte nog med att jag är nykter idag igen, jag tog mig desutom ut och sprang årets första runda! Otränad (konditionsmässigt i alla fall) som jag är så är jag faktiskt impad av att jag kom ca. 7,8 km! Känner till och med att jag hade kunnat köra ett tag till, dock strejkade vänster knä + benhinnor x2 redan efter typ halva vägen, klarar inte riktigt av att springa på asfalt. Hade egentligen tänkt springa Eriksbergsvägen tillbaka hem (blå pil på kartan) men när jag väl kom dit så kände jag att när jag väl var ute så kunde jag lika gärna springa när jag endå fått fart på benen! Var mörkt som fan i allén och gatstubergsbacken gick segt som fan, men nöjd är jag! Nu ska jag äta gulashsoppa och titta på Pirates of the Caribbean med syster och fader! Peace! 
 
 

muuuums!


du vet att du suttit i soffan för länge...

När du börjar få träsmak i röven (av en mjuk soffa)... Satsar på att komma i säng vid 00:00. Då ska jag kolla på Ett Småkryps Liv ♥

Let's get undressed,

Har idag gjort det otänkbara! Hör och häpna gottfolk, jag cyklade! Jo det är sant. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist alltså! Men fick något ryck förut och tog fram cykeln! Cyklade förbi Ida och sen till Ica. Fyfan, ska aldrig mer cykla.. Här har ni ett gäng bra anledningar:
 
1. Ett bilsäte är 1000 ggr skönare än en cykelsadel.
2. Det tar lång tid att ta sig någonstans!
3. Det är kallt (i alla fall nu)!
4. Livsfarligt att cykla på rullgrus!
5. Det är jobbigt.
6. Folk tittar på en och tänker "Hallå, hon är 19, varför har hon inte körkort och bil??"
 
Förövrigt tillbringar jag denna fredagkväll i soffan. Kollar tv med familjen, spelar Candy Crush (gör stora framsteg just nu!), slösurfar och låtsas plugga. Måste dock erkänna att jag egentligen skulle vilja dra i mig en halvliter vodka och bara försvinna in i en härlig dimma. Vill dansa, springa runt, skratta, vara äckligt dräggig och stanna uppe hela natten. Känns som mitt liv står lite still just nu. Orkar inte göra något vettigt alls! Det som håller saker och ting uppe mest är faktiskt gymnastiken! Så grymt roligt. Går ganska bra nu och nästa helg drar vi iväg till Götebörg på tävling hela helgen! Ska bli fruktansvärt kul! Mycket som händer framöver förutom det också, april kommer gå fort känner (hoppas) jag! Luddigt inlägg. Men så kan det bli ibland!
 
 
 
 
 

i'm tha man

Same bed but it feels just a little bit bigger now
Our song on the radio but it don't sound the same
When our friends talk about you, all it does is just tear me down
Cause my heart breaks a little when I hear your name

It all just sounds like oooooh,
Mmm, too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers
And held your hand
Should have gave you all my hours
When I had the chance
Take you to every party
Cause all you wanted to do was dance
Now my baby's dancing
But she's dancing with another man

My pride, my ego, my needs, and my selfish ways
Caused a good strong woman like you to walk out my life
Now I never, never get to clean up the mess I made, ohh,
And it haunts me every time I close my eyes

It all just sounds like oooooh,
Mmm, too young, too drunk to realize
That I should have bought you flowers
And held your hand
Should have gave you all my hours
When I had the chance
Take you to every party
Cause all you wanted to do was dance
Now my baby's dancing
But she's dancing with another man

Although it hurts
I'll be the first to say that I was wrong
Oh, I know I'm probably much too late
To try and apologize for my mistakes
But I just want you to know


RSS 2.0