i'm everything you're not. med dolda budskap hela vägen.

 Ge mig sommar, ge mig värme, ge mig paris...

döende,

Hade två lektioner idag. Sen (runt halv 1) åkte jag hem till Mattias för att hjälpa honom med flyttstädningen. En baggis tänkte jag. Klockan 19.40 släpade jag mig ur lägenheten... FYFAN. Är lite trött i kropp/huvud nu måste jag säga! Men fint blev det! Slängde i mig ett kilo tacos när jag kom hem, har kollat på Sveriges Mästerkock, ska hoppas igenom duschen nu och sen sooova ♥

varför kan det inte vara synd om mig också?

Setat ett par timmar med Joan's med mina fina tjejer nu, myyyys och god mat som alltid! Blev en liten åktur efter det och nu sitter jag i soffan. Ska åka och hämta pappa som varit på hockey snart. Fan visst var det en fin bild jag gjorde i förra inlägget? Snyggaste typsnittet tog jag också (haha!). VILL BARA HA HELG NU. På fredag händer en spännande sak, ehehe. Fan skönt! Nu skrev pappa att jag slapp hämta honom. Fett! Smack i säng nu då! Natti natti 

Lite rastlös, haha. Nu blir det Joan's med Kajsa och Miccis!


Min nya älskling, hos mig om 1-2 dagar ♥


please just for once,

Lägesrapport: Iväg och tokkötta på gymmet nu. Var ett par dagar sen nu så är sjukt taggad! 

"Men kärlekens makt är stor som ni vet först var hon kall men sen var hon het först sa hon nej, och sen sa hon ja därefter blev allt som det skulle va"

En promenad i solen gjorde susen med denna dag! Blev dock jävligt kallt sista biten då soljäveln försvann.. Annars då. Inte gjort så mycket alls idag. Var skönt att vara pigg i alla fall. Gårdagen bestod av film med Ida, sen en sväng till Harrys för att hälsa på folk och dansa lite när vi endå inte hade något att göra (och det råkade vara gratis inträde, haha), trevligt faktiskt. 
 
Annars då, känns livet ganska skönt just nu. Lite less på vissa kategorier, men fan man klarar sig. Suger ju dock att lovet är slut och man måste släpa sig till skolan imorgon. Urk. Ska nog köra söndagsrutin (egentligen bakisrutin, fick byta namn) och lägga mig i badet och kolla på Sex and the City en timma eller två nu ♥
 
 
 

flash,

Satt förut och spelade lite nostalgiska spel som jag brukade nörda när jag var yngre, haha. Här nedan är två favoriter ni måste testa! (Sen finns ju klassikerna som Bubble Trouble och Playing with Fire som också är grymma, haha. Är ju multiplayer på dom också!)
 
 
 
Marwin Spectrum,
Haha, sjukt jobbigt spel! Du ska hoppa igenom "portar" på olika sätt
samtidigt som du ska byta färg på gubben! Ni måste testa! LÄNK!
 
 
City Jumper
 
Beroendeframkallande spel, jävligt lamt egentligen men fett kul endå! haha. 
Du är en liten streckgubbe som ska hoppa över byggnader (med mera), 
behövs lite känsla på detta, annars hoppar du in i husen och går av på mitten!
LÄNK!
 
 
 
 
 

I'm so fucking glad,


i'll try,


 

roses are green,

Är så frukansvärt less på folk. 
 
Gör det jag gör bäst just nu. Spelar tidernas lamaste spel på facebook och lyssnar på "Femtio nyanser av mörker". Favoritsysselsättningen just nu! Ligger i mitt mörka rum i min hårda säng helt ensam. Imorgon är det torsdag igen! Och efter det är det fredag. Äntligen. Helgen blir mys, jobb och fest. Perfekt (hoppas vi). Alla ♥-dag imorgon också. Blir date med Ida och Kajsa på kvällen, mys och grejer, prima!
 
jag saknar dig!

Lagom från och med nu.

Det är kaos i mitt huvud. Kaos överallt! 1000 saker som händer, 1000 saker som ska göras, 1000 saker jag borde göra. Jag vet att det är mitt eget fel. Jag tänker för mycket och jag gör för mycket. Vill ännu en gång bara gå i ide i någon mörk djup grotta. urk. Här kommer en önskelista på vad jag skulle behöva just nu:
 
♥ Ett varmt skumbad. (snart uppfylld!)
♥ En helkroppsmassage.
♥ Någon som gör all skit som jag måste göra åt mig!
♥ En mysig kille +
♥ En fluffig, härlig säng +
♥ En jättebra film.
♥ En fet semla.
 
och sen..
♥ Sommar
♥ Fredag
♥ Pengar i massor!
 
 
Min förebild:
 
 

Ska trycka in Astrid Lindgrens sagor i hjärnan på mina barn, skiter i om dom vill det eller inte!

Ligger och lyssnar på vargsången ifrån filmen Ronja Rövardotter. Vilken nostalgi! Inte från själva filmen kanske utan mer från ett kasettband som vi hade när vi var små med massa Astrid Lindgren-sånger på, åh, vet inte hur många gånger jag lyssnat på det bandet! Tror fortfarande jag kan ordningen på låtarna! Tror jag ska tanka, bränna en skiva och ha i bilen ♥ 
 
Annars då. Livet rullar på. Försov mig brutalt imorse och missade första lektionen.. (fortfarande i o-fas efter konstiga tider i helgen tror jag). Gjorde i alla fall ett prov som gick hyffsat och sen åkte jag hem igen (sista lektionen inställd), åt, vilade lite och sen åkte jag till gymmet. Kände mig allmänt sliten så det fick bli ett konditionspass på crosstrainern. lagom! Åkte sen och drack latte med Miccis och Julia, mycket trevligt! ♥
Imorgon är det tisdag, efter det onsdag och då är det bara torsdagen kvar innan det är fredag och helg!
 
 
fin bild!

godnatt.

Efter x antal koppar kaffe och redbull är natten över. Har gått bättre än väntar och tiden gick fort. Frukosten blev bra och allt var i fas. Skönt! Nu ska jag sova några timmar!

Gah,

Börjar bli jävligt trött nu... klockan är 04:24. Om jag är vaken till 05:00 och sen sover till 15:00 imorgon, då har jag sovit 10 timmar, då borde jag väl kunna vara uppe hela natten? (blir 17 timmar från det att jag går upp imorgon till att jag slutar jobba på söndag då, perfekt!) Frågan är ju hur jag ska hålla mig vaken nu. Brukar inte vara den som sover så länge sådär så ju längre jag är vaken nu desto bättre! Får slå på en film som jag verkligen vill se! Natti natti ♥
 
 
 

just kiss don't love,

Blablabla, Naturkunskap. Sista lektionen innan helg. Pratar om bakterier och skit. Sjukt less på detta nu. Helgen blir lugn, (skönt för plånboken)! Måste vara uppe sent som fan ikväll och sen sova bort halva dagen imorgon, ska nämigen jobba natt (first time!) på lördag (23 - 08) uta på Yxtaholm, har lite smått ångest då jag tycker det är läbbigt att vara ensam där ute redan efter 5 minuter.. nu är det 9 timmar... Men bra att jobba lite så det blir några pengar i Mars också! 
 
Kan även berätta att jag hittat en hemsida dit jag skall skicka in en ansökan nu i Mars om att åka och volontärjobba/praktisera någonstans i höst (Blir då Nicaragua, Costa Rica, Paraguay, Kenya, Uganda, Tanzania, Moçambique, Zambia eller Zimbabwe). Hoppas verkligen att jag kan komma med, vore så sjukt spännande. Mer taggad på det just nu än Au Pair i USA som jag egentligen hade tänkt mig. :)
 
Bara för att jag är äckligt jävla sugen på chokladbollar!!

fucka ur,

Känner mig i lite psykisk obalans just nu. (därav den nya headern i guess). Ett svettigt pass på gymmet var skönt, rensa skallen lite! Nu är man hemma i soffan igen. En lång dusch står på schemat och sen ska jag nog lägga mig och lyssna på "Femtio nyanser av mörker", andra boken i serien. Läste första och ville verkligen veta hur det gick sen (slutade tvärt som fan!), och eftersom jag hatar att läsa så var det ju underbart att den fanns som ljudbok ♥ Har förresten hittat min framtida bil! Är ju vrålkåt på Audis men nu har ag hittat en BMW som jag skulle kunna ge min ena stortå för! GE MIG! Efterlyser människan här i stan som äger en sådan! Vill du gifta dig med mig?
 
 
 
 

please show me,

Bröööööööhl, schemaläggaren har fuckat mina onsdagar! Hade bara två lektioner på onsdagar förut och sen kunde man åka hem. Men nu har dom smackat dit en religionslektion också, men en skitlång jävla lunchrast mellan! Fuuuuck, slutar alltså runt 2 istället för vid 12, blääääh. Sitter och är jävligt rastlös bara! Orkar inte ens ladda upp en jävla bild (edit: ok, hittade en gammal skitsnygg bild) bara för att jag är så ()=?"#/(#!&/#%)!&(/", hittar inte ens ett passande adjektiv! 
 

HAHAHA, alltså vilket komplicerat liv Ida har!


we'll never change,

Sitter och slösurfar runt lite och kom av någon anledning in på Rädda Barnens hemsida om
barnfattigdom. Så fruktansvärt hemskt. Och verkligen någonting som man själv aldrig skulle
kunna föreställa sig! Finns mycket som jag skulle vilja göra i mitt liv. Skulle egentligen vilja
hjälpa alla som har det dåligt. Kanske inte kan göra allt, men SKA i alla fall göra någonting!
Lista igen (saker som jag skulle vilja göra):
 
• Hjälpa utsatta barn (både i fråga om fattigdom & mobbning) i Sverige.
• Göra någonting för att rädda regnskog i Sydamerika.
• Hjälpa utsatta kvinnor och stötta kvinnorättsorganisationer i mellanöstern.
• Rädda misshandlade och hemlösa djur i USA (som på Animal Planet, haha)
• Arbeta för att motverka förstöringen av Stora Barriärrevet.
• Hjälpa föräldralösa, svältande barn och även fattiga familjer i Afrika.
   Vill hjälpa till att bygga upp, utbilda, lära ut och underhålla.
• Minska antalet gatubarn i bl.a Sydamerika.
• Rädda Tigrar i Asien (♥) 
 
Finns säkert en drös med saker utöver detta som jag också skulle kunna tänka mig att göra
men kommer inte på någon nu! Ska ta och kika på en video nu som vi skulle se på till nästa
tisdag (då musiklektionen var inställd idag), efter det blir det kötta rygg, axlar & biceps på 
gymmet och sen funderar jag faktiskt på att unna mig en sväng i ett solarie någonstans! vore
himla skönt, känner mig på blek och tragisk just nu... vi får se hur det blir med det.
 
Ha en fin tisdag alla 
 

ska vi dricka oss fulla?

Läsarantalet börjar sakta men säkert stiga uppåt mot där det en gång var. Skoj. Inte för
att jag kanske är så flitig eller engagerad som jag en gång var, men i alla fall. Känns ju
ovärt att skriva om ingen läser ju!
 
Kan berätta att jag försov mig idag (som vanligt). Syster väckte mig 5 minuter efter att första
lektionen börjat, woop. Sket i den och käkade knäcke med salami istället. Drog mig till skolan
efter en stund och fixade lite med vårat UF-företag (KOM OCH KÖP, klick). Seg dag i skolan
förövrigt. Åkte hem och testlagade ett supersmarrigt recept som jag kanske kan skriva imorgon
om jag orkar. Sedan blev det Yoga (haha, ja vi var tvugna att testa!) med Matilda. Var kanske
inte träningsmässigt så givande (kändes det som) men var faktiskt skönt och avslappnande!
Körde även på med ett saftigt benpass när jag endå var i hallen. 
 
Nu sitter jag i soffan och degar, ska ta mig en dusch och sen kolla avsnitt 3 av
The Carrie Diaries (haha, jag är fast nu, även fast vissa saker suger.. det får duga
till dess att The Walking Dead drar igång igen, snaaaart!), kanske blir ett bad och
tittande samtidigt till och med. Jag är leeeedig imorgon förresten! Guh vad skönt!
Blir träning, plugg och deg hela dagen! Apropå ingenting kom mamma och pappa
hem med denna underbara parfymen, mums, precis vad jag behövde: 
 

no.. nooooo.. nooooo! NO! NOOOO!!!! NEEEEJJ!!!!

 
Som den Sex and the City-galning jag är kunde jag såklart inte låta bli att tanka ner första
avsnittet av den nya serien "The Carrie Diaries". Hade inga som helst förväntningar och nu
efter att ha sett halva avsnittet är jag tokirriterad!
HAR DE SOM GJORDE SERIEN INTE SETT SEX AND THE CITY ELLER!?!?!
Gah! För det första så säger dom här att Carries mamma dog i cancer och att hon nu bor med
sin lillasyster och sin pappa. STÄMMER INTE, det var Carries pappa som drog ifrån familjen,
inte mamman som dog! För det andra säger de att Carrie är oskuld i denna serie. Jag vet inte
hur gammal hon ska föreställa, men hennes lillasyster (som jag inte ens tror skall existera!) är
14 och Carrie är äldre, anyway, detta går inte alls ihop sig då Carrie förlorade sin oskuld som
fjortonåring på ett pingisbord! "#/T"/#/YRH!#YR??!P#HUPW, irriterande! Kunde ju blitt en bra
serie ju och ett ljus i tunneln för alla oss missbrukare. Kunde dom inte läst på lite innan bara. 

Hur jävla läcker är han inte!? Mums!


Ny månad, nya äventyr!

Fuckade ur lite i Photoshop i ren tristess häromdagen. Därav den gulliga texten ovan, 
blir nästan yr i huvudet av att kolla på den. Idag är det söndag och i natt kommer mamma
och pappa hem efter en vecka på Teneriffa! Kommer sakna det sköna livet utan föräldrar
och med Ida och Kajsa boende här! Men skönt att få hem päronen också, saknat dom!
Eftersom det numera är en ny månad och eftersom jag redan laddat upp dendär fina
bilden ovan så kommer här en liten lista, bara för att,10 fina i Februari:
 
1. Avocado - måste vara en gåva från högre makter!
2. Lök - jag älskar lök! Kan aldrig bli för mycket lök!
3. Plusgrader - vill bara ha vååår! Smält nu snöjävel
4. David Rytter - Rektor på KTC, snäll man detdär!
5. Ida och Kajsa - tänkte bara säga att ni är bäst! 
6. Mamma och Pappas säng - väärldens skönaste!
 7. Studentkryssning - 19 Februari drar vi iväg! omg!
  8. Min bil - gula pärlan, aldrig svikit mig. äkta kärlek!
  9. Melodifestivalen - Love it, mysfaktor på hög nivå! 
10. Farmors mat - Alltid mycket, alltid gott, love it!  
   
 
Hahahah, bästa jag sett på länge!!!

RSS 2.0