Fan vad allt är bra just nu! Enda som saknas är lite:

 
Fått nycklarna till lägenheten idag, och den är så sjukt jävla underbar! Ska frakta dit mina saker imorgon tänkte jag och på tisdag kommer brudarna hit! ♥ Blir sightseeing i stan, en jävla massa vin och sen hemresa på fredag för att sedan släpa med föräldrar och möbler tillbaka på lördag! Ska bli så jävla roligt att få dit alla saker! Can't wait! omg! Godnatt!

Inte ung längre men precis lika dum?

Fan vad mycket dumma saker jag gjort i mina unga dagar. Vissa saker dumma för mig själv, men vissa saker har varit rent ut sagt piss-elaka mot andra. Vilken tur att man lär sig av sina misstag! Eller gör man det? Kanske, kanske inte. Har upptäckt att jag själv dock kan göra samma misstag igen och igen... Kanske förtränger jag känslor, kanske är jag helt enkelt bara lite elak i mig själv, vet inte vad som är sorgligast. Ibland kan jag dock inte låta bli att sakna tiden då man var typ 15 bast och inte visste ett skit. Då man alltid hittade på galna saker, åkte på konstiga hemmafester lite överallt och då veckans största projekt var att gömma undan smuggelspriten man köpt för mamma och pappa! På den tiden var det långt kvar till allt ansvar, till att försörja sig själv och till att ens vara i närheten av att sluta skolan. Som sagt, ibland saknar jag det faktiskt. Allt var så kul. Så nytt. Man var så oskyldig och odräglig på samma gång! 
 
15 bast på ett ungefär. Fluffigt hår och favvotröjan!
 
Ettan på gymnasiet kanske? 16,5 år?
Varför blir inte mitt hår sådär svart längre?

Dag 4...

Om inte telefonen ringer snart och jag får jobba ikväll så blir jag fan galen... kommer börja klättra på väggarna eller nåt! GAH! Vet iaf att jag jobbar frukost lördag & söndag. Men sen då. SÅ. JÄVLA. RASTLÖS. Fan. Jag klagar när jag jobbar för mycket och jag klagar när jag är hemma för mycket. Kan det aldrig vara lagom? 
 
Världens bästa nyckelring! Mascara, eyeliner och ögonskugga/highlighter, smack! 
 
 Försök no. 2 att göra balkongen lite finare!
 

Avslutar dagen med ett glas vin!

Blev så taggad nu på kvällen att jag packat hälften av mina saker i en låda samt dragit i mig ett par glas vin (hej vardagsalkis..)! Som ni kanske märker jobbar jag betydligt mindre nu än jag gjort tidigare, kanske dags att jag berättar anledningen till det (om jag inte redan gjort det? skitsamma i så fall, berättar igen)! ALLTSÅ, lördag för 2 veckor sedan hände en liten olycka inne i köket på Big Horn Steakhouse.. någon slags gas-grej i köket exploderade helt enkelt... Två rediga smällar blev det och sen fick vi utrymma hela lokalen. Så för tillfället jobbar jag ingenting där (de håller på att sanera skiten). Får istället jobba lite extra på restaurangen brevid vid namn Jacob Aall (skitnice ställe!) vilket är jättekul! Älskar att testa på nya saker! Nu kanske ni tänker: "oj, ingen lön!", men jo, typ. Kommer få ersättning för timmarna jag förlorar PLUS lönen från andra stället! Sen har jag ju även jobbet på Hotellet :) Är ganska skönt med lite ledighet (dock även ångestbringande..), får se hur lång tid det tar innan allt är som vanligt igen bara! 
 
F.E.M DAGAR KVAR!

Ledighetsångest..

Degar tillsammans med katten i soffan. Dricker te,
kollar Idol, planeraar tatueringar och bara myser.
 

man måste leva några gånger innan man kan dö,

 
En endaste, enstaka, ynka vecka kvar. Sen anländer Louise, Karin och Filippa till mig här i Oslo och vi flyttar in i vårt superfina blivande hem. Fan vad jag längtar! Är förövrigt ledig idag (vad jag vet än så länge, trodde det om gårdagen också men fick hoppa in och jobba endå) ska nog försöka tvätta lite och kanske ta en promenad lite senare. Skulle även behöva ta en tur på stan och inhandla mig en halsduk och lite annat smått. Får se hur det blir med det. Har även 2 flaskor vin i kylskåpet som bara ligger och väntar! Synd att det är tisdag och jag lär vara den enda som är vinsugen.. får la se vad som händer och fötter!   

compeed tack.

Sitter i soffan och kollar på Idol. Ätit avocadomacka, superdupergod yoghurt och nu blir det lite pistagenötter. Vet inte riktigt vad det är med mig just nu, men känner att det är någonting som ligger och skaver i mitt bakhuvud.. Lite är nog jobbet.. och saknaden efter vännerna och familjen där hemma.. tänker även mycket på min så kallad ekonomi.. och framtiden.. och det förflutna. Gah. 
 
 

Tillbaka till verkligheten...

Efter en liten olycka på jobbet (ej orsakad utav mig, obs!!) i lördags blev det halvledigt på söndagen, och då jag i vilket fall som helst skulle vara ledig måndag och tisdag så drog jag mig hemåt till 641. Träffade efterlängtade vänner och myste (mös?) med familjen ♥ Blev dock tillbakaresa redan idag... hade hoppats på att få vara hemma längre! Men, men. Lika bra att köra på nu. Mindre än 2 veckor kvar till flytt!! omfg! Nu ska jag duscha och sen se film: 
 
 

ska. bli. mina!

 
 
De ultimata höstkängorna från Jeffrey Campbell! 
Lite dragiga kanske, tur att man är tuffing!
Frågan är om man ska slå till på de vanliga
eller försöka leta upp de med nitar...
 
 

lalalala...

 
When we found Pac-Man costumes at a garage sale for $5. 
Lite allmänt förvirrat i mitt huvud just nu...

Ungefär så ja;

 
Är förövrigt inne i en ganska lugnt jobbvecka nu! Skönt som fan!
 
Måndag: Big Horn 17
Tisdag: Rica 07
Onsdag: Rica 07, Big Horn 17
Torsdag: LEDIG!
Fredag: Big Horn 16
Lördag: Rica 07, Big Horn 17
Söndag: Rica 07, Big Horn 17
 

Hatlista:

1. Spikkestad-tåget
2. Plastblommor
3. Salatbaren på jobbet
4. Ingen sol på balkongen
5. Snobbiga "överklass"människor
6. Tidiga mornar
7. September
8. Biljettkontrollanter
9. Grannar
10. Ovisshet
 

Lägesrapport femte september:

Nu är det på riktigt, på riktigt! Har varit på banken och betalat depositionen för lägenheten nu och det är mindre än en månad kvar till flytt! Jag kan inte fatta att det är sant! Har även skaffat mig en försäkring samt tvättat idag och klockan är inte ens ett! Känner hur vuxenpoängen flödar! Kompenserar dock detta med att jag nu sitter på balkongen och kollar på barnfilm (Epic, sjukt bra film!) och äter risifrutti.. Är som ni kanske redan räknat ut ledig idag!! L-E-D-I-G! Omg. Hade glömt bort hur skönt det var! Imorgon jobbar jag bara på Rica på morgonen och sen ledig hela kvällen och sen blir det dubbelt upp lördag & söndag. Nu ska jag fortsätta njuta av ledigheten, kanske dra på en tvättmaskin och sen blir det nog ut och äta med Nikki nere vid Aker Brygge! :) 
 
 
 
skulle kanske behövas en liten uppiffning... 
 

lunch i solen ♥

 
Tog en liten promenad med Oliver, vi käkade skitgod och billig sushi och handlade pärmar.
Ska försöka organisera upp mina papper lite tänkte jag! Nu bär det av till jobbet! 

Hard work:

Har haft kameran i handväskan ett tag nu, passade på att ta lite kort från jobben igår:
 
The Crew från Rica Hotel. Chillar lite på knarkargatan.
 
The bar @ Big Horn Steakhouse. Nikki ville inte vara med på bild!
 
Söndag = Dessertday! ♥ Specialare a la Emilia & Nikki.
(btw äter ni någon gång på Big Horn någonstans så MÅSTE ni testa Oreo-kakan!)
 

RSS 2.0