Redan onsdag?

Sitter i skolan och är hungrig som en jag vet inte vad! Lunch om en kvart! Skulle kunna äta vad som helst nu! Denna skulle ju sitta rätt fint:
Och omgggggg vad dessa ser goda ut! MÅSTE hitta ett bra recept! Jag dör nu alltså!

ont i skinkan!

Lite glest med uppdatering, jotack. Kan va så ibland. Första dagen i skolan idag efter lovet, urk! Dock ganska soft dag, hade körlektion efter skolan och sen fixade jag lite saker på stan. För tillfället sitter jag i soffan och äter en macka och kollar på tv. Räknar ner dagarna till min 18-årsdag! Inte långt kvar till den 9-nde mars! Räknar även ned till uppkörningen och allt detdär! Inte långt kvar till det heller! Nä nu ska ag kika runt på lite hotell i Pariiis! Älsklingen och jag planerar att åka i slutet av mars! Längtar! Mycket att se fram emot nu!
Påminnelse till nära och kära! Önskelista:

- Bil

- Töjningar

- Massagepresentkort

- Ringar

- Sushiingredienser + bok

- latteskummare

- luvtröja


näh.

see u later!

saturday morning,

Riskutbildning 2 igår, det var skitkul! Träffade en riktigt härlig vingåkerstjej som jag delade bil med och det blev en hel del skratt vill jag lova! Allt gick kanske inte 100% bra, men vafan, man kunde (nästan) inte bli underkänd så jag gick ut för att ha kul istället, haha! Skulle kunnat köra runt på halkbanorna hela dagen! Vi körde även på motorvägen runt Örebro och det ett tag och sen var vi hemma vid 4.


Just nu sitter jag i sängen med en snarkande man bredvid mig. Haha, fattar inte hur man kan sova så mycket.. ska nog väcka honom snart och kolla på Desperate Housewives, men först ska jag planera en träning. Måste avsluta detta med att visa er vad som kom med posten igår! Min födelsedagspresent från älsklingen! (2 veckor för tidiga för säkerhets skull!). Åh vad jag älskar dom! Dom är superhöga, kaxiga och liite för mycket! Passar mig perfekt! ♥


lonely breakfast,

Mannen sover som aldrig förr, hur fan kan man sova till mitt på dagen? Jag fick panik när jag råkade slå av alarmet och istället vaknade halv 11! Anyway så gjorde jag mig en smarrig frukost och nu sitter jag och kollar på Sex And The City. Vill bara ut i det fina vädret på en promenad! Fan snart kastar jag Felix ur sängen!

måste dela med mig av en sak såhär på natten:

MÅSTE dela med mig av detta underbara recept! Vore ju självisk annars! Detta är typ det godaste brödet jag ätit! Fick receptet av Felix mamma. Ni måååste testa detta, superenkelt att göra och nyttigt också!


uppe med tuppen!

Gick upp vad 8 imorse, softade lite och sen körde jag en sväng med mamma. (har fan halkan nu på fredag!) Nu sitter jag hemma hos min saknade man som börjar bli lite friskare. Vi ska nog gå en promenad nu och hämta ut min klänning!! åh, hoppas den passar och är underbart fin!
randombild från felix dator,

;ensam som få

Urk vad jag saknar min älskade pojkvän! Skulle kunna vara med honom 24/7! Sitter här helt ensam och funderar på om jag ska se en film eller om jag kanske (hör och häpna) ska läsa lite! Blir nog inget av det, filmen går segt att ladda ner och att jag skulle läsa lär väl inte hända! Nej urk, att vara ensam är inte min grej! Ska nog sova nu tror jag, är sjukt trött! Har tränat 3 timmar gympa och 1,5 h fysträning idag! (duktig tjej!) Godnatt kära vänner ♥

sammanfattning helgen i Vetlanda:

Åkte efter min körlektion i fredags, runt 12 typ. Tog ca. 4 timmar dit. Då åkte vi direkt ut till huset där festen skulle vara. Där var Felix 2 tjejkusiner (bilden längst upp till vänster) och några av deras vänner. Framåt 6 - 7 gjorde vi oss iordning och sedan fråmåt halv åtta var det fullt hus och tillslut kom även Isak (Felix tredje kusin där, syns lite på bilden längst ner till höger (längst till höger, haha)), han hade blivit kidnappad och bakbunden av sina vänner och hade absolut INGEN aning om vad som skedde, han trodde att det skulle bli en lugn kväll för hans del. Haha, oj så fel han hade! Vi hade grymt kul och jag dansade fram till 5 på morgonen eller något! Somnade runt halv 7 tror jag. Nejmen gu vad kul att överraska någon sådär! Jag blev helt lycklig! haha. På lördagen så blev det väääldigt lugnt, senare på kvällen åkte vi till kusinernas mamma istället, där blev det middag och melodifestivalen, vi sov även där. På söndagen blev det hemfärd vid halv 1 ungefär. Mycket fin helg! Smålänningarna kan sin sak! (och shit vad skönt det var att för en gång skull festa med enbart nya människor! inte samma gamla människor som alltid här hemma, haha!)

stackars liten!

Sitter hemma hos älsklingen, stackarn har (som flera andra som var med på festen i fredags) blivit vrålsjuk! Jag åkte och åt god mat med några vänner och sen köpte jag chips och dr. pepper till min man (vilken bra flickvän jag är egentligen?). Vi ska nog ta och ladda ner kvällens avsnitt av The walking dead nu och se på, för Felix lär inte orka vara vaken till klockan 11 ikväll, haha! Har massa bilder från helgen förresten, slänger upp några och berättar lite om det sen när jag kommer hem tänkte jag :)

Off to Småland!

Sitter i soffan och bara softar. Har bara en lektion på fredagar och den var inställd idag = ledig! Har haft en körlektion dock, gick mycket bra! Ska köra på onsdag också och sen nästa fredag är det Halkan i Örebro! Ska bli fett kul! Det tickar ner nu till uppkörning ock sådär, är sjukt nervös! Vill verkligen ha mitt körkort NU! Men ja, snart kommer älsklingen hit och sen drar vi till Småland tillsammans med hans farmor och farfar, vi ska fira hans kusin ( blir överaskningsfest) som fyller 20, mycket trevligt! Får se om det blir någon mer uppdatering under helgen. Om inte så hörs vi på söndag, kameran får självklart åka med! Bjuder på ett litet kollage från Thailand sålänge:

BESTÄLLD!

Är lite velig ang. om jag ska visa upp min klänning nu eller inte. Men whatafuk, den är sjukt fin tycker jag, färgglad och en perfekt modell (hoppas bara att den inte står rakt ut vid tuttarna som den gör på modellen i videon på hemsidan..). Har även beställt världens finaste skor (födelsedagspresent från älsklingen), men dom får ni inte se förrän dom kommer!

inför kalaset,

Jag och Kajsa funderar lite på om vi ska gå och göra en festsminkning innan vår födelsedagsfest (bara 23 dagar kvar!!). Så jag sitter och spanar lite efter fina sminkningar. Finns ju massor. Jag skulle vilja ha en lite "neutral", eller alltså inte neutral utan en utan så mycket färg, typ svart, vitt, grått och glitter :) Vill ju ha en färgglad klänning (hittar dock ingen någonstans!) och sen ska jag ha svarta skor. Älskar dessa två sminkningar förresten! Något i den stilen vill jag ha!

kärlek ♥

Har tillbringat dagen med min älskling. Mötte upp honom efter skolan, vi åt sushi (fyfan vad gott det är!!) Sen har vi bara myst och så...... Fick just reda på en sak som gjorde mitt liv till ett helvete och gav mig en jävla panik! fyfan. urk, jag dör. Godnatt.

Har du fan 3 gånger fler följare på min GAMLA blogg, inte ok, följ denna istället!

bloglovin

vill bara dra, NU!

Har just läst lite på internet ang. polishögskolan och så. Skulle egentligen bara checka vilka kurser jag måste ha läst (för säkerhets skull, har kollat 100 gånger typ, haha). Men när jag läste runt där fick jag se världen underbaraste textrad! De har ändrat ansökningsåldern från 20 till 18! Jag kommer alltså att kunna söka redan direkt efter gymnasiet eller terminen efter. Fucking awesome! Vet att det är svårt att komma in, så ju tidigare man testar, ju större chans har man ju. Bara att köra! Känner att det är något för mig verkligen. Blev sjukt taggad nu! Bara draaaa upp till Stockholm och starta ett helt nytt liv där! En vacker dag ska jag ta mig in på polishögskolan, jag SKA! Nu ska jag göra klart ett distanstest (körterori), sen byta om, åka och ha fysträning och sen sova hos älsklingen

hemgång, ja tack!


mysdag,

(Bild från gårdagen, jag och Philip.)

Idag har jag mest slappat, mysit med älsklingen och sen ätit supergod mat hos farmor och farfar (alltid gott där ju, rullar därifrån varenda gång!). Nu är jag hemma med Felix och pappa. Ska på något vis försöka ta oss till affären för att inhandla snask till kvällen, det som står på önskelistan är:

Nä, detta duger inte!

Hela förra helgen och sen igår. Nu är det slutmyst. Ikväll ska det hända något! Ska ta och äta med familjen nu och sen promenera till Ida där kvällen tar vid. Ha en fin lördagskväll allihopa, för det ska jag ha! ♥

Kör på lite softklädsel idag. systers fina spetströj.
(Carlings), Jeans (Cubus), nitbälte & lite ringar.

Lördag

Norrköping står på schemat. Vet dock inte när vi kommer iväg eftersom vissa är aningen veliga och sega. Synd bara att denne någon har bilen. Men, men, förhoppningsvis kommer vi iväg runt 12 (halv 11 var det sagt från början). Förövrigt känner jag mig en smila mindre ångestfylld och saker och ting lättar från mina axlar. I skrivande stund är det faktiskt mindre än en månad till min födelsedag!

jag orkar inte,

allt är för mycket just nu. vill bara gräva ner mig.

fyfan vad gott! jag är ett geni!

Detta var fan fruktansvärt gott! Perfekt som lite kvällsfika sådär. Lätt och snabbt.
Mums! Nu ska jag fortsätta med matten och sen sova! Ni däremot, går till köket och gör såhär:

1. Skala och klyfta ett äpple.
2. Smör i stekpannan, ner med äpplena.
3. På med råsocker och kanel (lite på känn).
4. Stek tills dom blir lite bruna och mjuka.
5. Vispa créme fraise, liite vaniljsocker & florsocker  tills det blir hårt och
krämigt ♥ (smaka av när du är klar och ha ev. i mer socker efter smak).
6. Ät dirr! Muuuums!


Tisdag,

Började klockan 13.25 idag. Skönt. Pluggade på förmiddagen och älsklingen åkte och köpte räkmackor och semlor, mums! Glömde dock ta gulliga bilder på allt som andra bloggare skulle ha gjort. Istället tog jag kort på gårdagens frukost, som blev ROSA ägg, haha. Vilket jävla påhitt. Hade i karamellfärg i kastrullen. Blev fint ju, något för påsken! Nu har jag precis slutat och ska gå och möta upp en saknad vän, nämligen lilla Elin! Ikväll blir det matteplugg! Prov imorgon. urk.

true fucking shit!


dagens fotolektion, det är så vi gör det!

Haha, Carro och jag kanske borde satsa på jobb som modeller? HAr massa snygga bilder vill jag lova! Förövrigt så slutar jag snart. Då ska jag möta upp Ida, handla något gott och sen ska vi vara städtanter för att tjäna lite pengar. haha.

i'll try, she said as he walked away,

Träningen idag gick bra, till skillnad mot fotbollen som bara känns skit just nu så går gympan framåt, jag lär mig saker och känner att jag presterar. älskar det! skulle kunna träna gympa 4 gånger i veckan om jag kunde! Nu ska jag dra iväg med min älskade Ida och hennes bf och ha myskväll och så. pusspuss.

kärlek är att kunna tillbringa en hel dag med någon, utan att göra någonting, men fortfarande inte ha tråkigt ♥

Har varit med Felix hela dagen och inte gjort speciellt mycket alls. Så himla skönt att inte ha några som helst planer! Har städat mitt rum dock, det känns bra. Och även tagit några bilder till ett skolarbete. Nästa mål för denna dag är att bränna en skiva och räkna några mattetal. Får se hur det blir med det, haha. Latare kan man inte bli.

bara så att ni vet...

Jag har en uppkörning bokad! (men kommer självklart inte avslöja när!) omg! Gick förövrigt skit att köra idag.. så nu gäller det att ligga i. Bara en månad kvar tills jag fyller nu ju! woop woop! Nu ska jag snart åka iväg och möta upp tjejerna, så drar vi iväg på Cup! Ska bli skitkul! Efter det ska jag och älsklingen äta på Joans ♥

hur orkar folk?

Ja hur orkar folk vara så jävla duktiga med sina bloggar? Outfitbilder, vardagsbilder, matbilder, redigeringar, gulliga designer, frågestunder, 10 uppdates om dagen osv. osv. Haha, har folk inget liv? Näh, önskar att min blogg också var lite rolig. Men just nu har jag inte mycket tid till att springa runt och ta bilder och tramsa. Ni får nöja er med att kanske få reda på vad jag gör om dagarna. Om ens det? Kan ju berätta att idag är det 35 dagar kvar tills jag fyller! Och att jag nu ska plugga lite matte & körteori och sen träna klockan halv åtta. Senare ska jag slänga i äcklig olja i mitt hår och köra med en såndär por-tömmar-grej (en såndär från nivea nivet).

it-fika!

Philip står för bullarna denna eftermiddag. Efter skolan blir det stenungnsbakad
pizza med älsklingen för att fira våran femte månadsdag! Senare blir det träning
också. Fullt upp som vanligt!

RSS 2.0