this time i made plans for us to leave,

Statistiken rasar. Haha, konstigt. Har inte tid/lust/motivation till att blogga.
Mitt liv är halvt upp och ned och jag vet inte riktigt var jag har mig själv.

young, wild and free,

Lördagen bjöd på festligheter, mycket trevligt. Siri och Ellinor som styrde 18-årsfest i
Baggetorp. Kul kväll! Söndagen blev det fullt upp. Tjejerna hade match klockan 11 och
jag själv spelade klockan 5, soft, haha. Men kändes bra efteråt kan jag säga. Idag är det
måndag igen, men det känns helt OK eftersom vi bara går tre dagar i skolan denna
vecka, woho!

Inhandlat,

Örhänge - Monki // T-shirt - H&M // Nagellack - H&M // Skor - Skopunkten
Köpte även lte smink och en stickad tröja, tröjan glömde jag dock i carros bil..

slut i huvudey!

Ledig idag, åkte med Carro och Louise till Norrköping där vi har strosat runt i stan mellan 11 och 4, haha. Lagom slut man är nu! Har fått med mig en hel del nödvändigheter hem! Kan visa tomorrow. Nu ska jag nog ta en powernap eller så innan jag dör!

Om jag hade en iphone!


i hela mitt liv har jag litat på min tur,

Setat hela fömiddagen och lyssnat på redovisningar av treornas projektarbeten, mycket som var bra måste jag säga, men får dock panik! Måste ju själv snart komma på något bra... har fan 0 idéer! Äh, skjuter väl upp allt till sista stund som vanligt, brukar fungera! :) Efter skolan så gick jag och några klasskamrater hem hit och grillade och myste på uteplatsen, bjöds även på kladdkaka, mums! Efter detta hämtade jag upp Ida och åkte och kollade på lite Korpen-fotboll där vår kära vän Micaela spelade, underhållande måste jag säga! haha. Nu har jag precis skurat klart min balkong, ska duscha och sen lägga mig och softa i sängen.
Visst blev det fint? trodde fan inte det skulle gå utn högtryckstvätt, men lite såpa och en
skrubb-borste gjorde susen! Ska nog ta och slänga ut en matta, en blomma och en stol dit ut :)

ensamheten dödar inte,

Ligger i min säng med en god kopp te och Sex And The City, Inga lektioner imorgon (dock något annat crap), vi spöade skiten ur Valla idag (5 -2), jag älskar mitt nya rum och det är sex veckor kvar till sommarlov. Stunder som denna är livet rätt så fint.




walk,

Funderar på att tillverka en ny Header, är ju faktiskt 18 nu så det står ju fel. Vet inte när jag ska få tid/lust med det bara. Har inte riktigt lust att blogga nu heller, inget kul att skriva om riktigt. Förutom att tjejerna spelade sin första seriematch idag, första 7-mannamatchen! Det gick mycket bättre än väntat, men blev endå en förlust. Jag tror dock att det kommer bli grymt bra med lite träning på detta :) Nu ska jag spela rumble, fortsätta pyssla i mitt rum, och sen ikväll blir det Sagan om Ringen-mys! ♥

satt en diagnos nu,

Vaknade med ett ryck imorse, gick upp, men somnade i soffan tills det var för sent. Har nu diagnoserat mitt tillstånd: magsmärtor, ångest, trötthet och dessutom en halvstukad tå. Tyckte det var nog för att sjukanmäla mig. Har en hel del saker att göra här hemma så ska försöka ta tag i det (vet ju hur det brukar gå). Började i alla fall dagen med att plåga min stackars mage med en fet räkmacka ute i solen.

RSS 2.0