Today;

• Sovmorgon (fotografisk bild, borde ha fotat lite, men jag njöt av att
sitta i soffan och äta go-frukost istället!)
Svenska B
Långlunch (85 minuter) Skulle haft en körlektion, men den ställdes in!
Kemi (fml)
Håltimma (85 minuter till)
Samhällskunskap
Slutar 15.45
Fika med Elin & Jossan, planera inför cupen med tjejerna på fredag!
Sola, heheh.
Plugga! ska fan bli klar med 2 saker som jag bara skjuter framför mig!
Träffa älsklingen! (Se den sista Jurassic Park-filmen?)
• Avslutar detta inlägg med en bild som är sjukt sann:


hahaha, älskar reklamen! Godnatt!


åh ♥

Kommer inte ihåg var jag kopierade dessa bilder (haha), men guuud vilket fint vardagsrum! Precis i den stil jag vill ha det i min kommande lägenhet! Vill bara flytta hemifrån NU! Fast endå inte, haha ♥

måndag igen...

Ännu en gång har jag lyckets missa bussjäveln! Sitter hemma hos Felix och väntar på nästa. Idag blir det fullt upp, ska visserligen bara ha 2 lektioner i skolan, men sen ska Mattias och jag ner till körskolan och skriva prov. Ska fan bli klar med alla nu så att jag kan boka in risktvåan imorgon på körlektionen! Senare ikväll blir det fysträning också. soft.

Gles uppdatering kanske.

Vill börja med att säga att domdär näs-sakerna (inlägget under) faktiskt fungerade! Fett äckligt dock när det satt massa skit på den när man drog bort! :D Hurvida detdär med ricinoljan fungerar får vi se. Ska ha i det imorgon med osv så får vi se om det blir någon skillnad om en månad! Nu ska jag packa ihop lite saker och sen blir det träning med småtjejerna, de har cup nästa fredag så idag är det hårdträning! Gick även grymt bra för mig att träna igår, har en video som jag ska lägga upp såfort Pontus kan skicka den till mig, då ska ni få se, haha!

Pluggdag!

Idag ska jag ta tag i saker och ting (plugg!) och verkligen bli klar! Sen blir det mys-relax med älsklingen. Bada i badkaret, köra i ricinolja i håret (köpte det för aslänge sen men har inte vågat prova än, men nu har jag läst så mycket bra om det att jag inte kan låta bli!), kolla på en bra film och bara mysa! Förövrigt så ska vi även testa dessa, både Felix och jag så vi kan jämföra resultaten! Hoppas dom funkar:



livet är inte lätt.. jävla I-landsproblem jag har!

Sitter på Designlektionen och ska välja individuellt val till trean. Vet verkligen inte vad jag ska ta! Aldrig Engelska C i alla fall! Tror alla 100-kurser går bort. Skulle vilja ta Idrott, men folk säger att det bara är massa teori! Det orkar jag inte! Det blir nog 2 soft-kurser. Eller möjligtvis Miljöpolitik. Tror det passar mig! Här ser ni i alla fall vad jag har att välja på:



Tisdag,

Idag startade vi dagen med en fotolektion, alltid roligt, haha. Just nu har vi svenska och snart blir det fisk-gryta.. hm.. Efter skolan ska jag ta mig ner till stan, ska kolla efter lite saker och sen fika med tjejerna, om jag orkar sen så ska jag nog gå förbi körskolan och göra ett till prov! Vill bara få det gjort så att jag kan boka in risktvåan och så! Här får ni en bild från foto-lektionen (där ser ni även en fint virkat linne som jag köpte i Thailand, blir finare dock med jeansshorts till sommaren!) :)

känner att det är dags för nedräkningen att börja nu!


finally home!

Blev en fullspäckad dag idag! Icke som planerat! Slutade skolan kvart i 4, då gick jag och Mattias ner till Körskolan och skrev teoriprov, jag har nu godkänt på 2 st (av 5 totalt, men hann bara göra två idag)! Ganska bra tycker jag efter första gången :) Pappa hämtade mig i alla fall där strax innan 6, vi hämtade upp Elin och sen blev det ledarmöte på Ekbacken, sen hem kvart i 8, och sen Fysträning klocka 8 till halv 10! Nu är jag hemma, har dushat och ätit och nu ska jag snart gå och lägga mig. Här får ni en bild från dagens Fotolektion, tror det var Carro som tog den :)

har aldrig varit såhär mör i benen förut!

Gymnastikträningen i fredags + en hel del dans igår har tagit kål på mina lår! Fy fan! Har dessutom tränat fotboll ju ikväll så det lär ju inte vara bättre imorgon. Förövrigt så hade jag en grym kväll igår även om den slutade med att jag kastade en cheeseburgare på min älskade pojkvän (ingen kom till skada), haha. det hela slutade i alla fall måttligt lyckligt. Nu ska jag duscha(!!), äta och sen gå hem till Felix och mysa ♥ Här får ni en bild på min fina necessär som jag köpte i Thailand.

Det är mycket nu!

Ojoj, precis som väntat finns det en hel del att ta igen i skolan, även en hel del annat som känns som kaos just nu! Förövrigt så har jag sovmorgon till halv 1 idag, så jag och älsklingen bara softar just nu, gick upp tidigt och jag har försöjt få saker och ting gjort. Går sådär, som vanligt, haha. Snart kommer Chris och hämtar upp oss och då blir det lunch på stan, sen ska jag till skolan och ha en enda lektion, woho. Ikväll blir det supermyskväll med Ida, Felix och Morgan, underbart! Och imorgon är det cup, så då lär jag sitta i hallen och heja hela dagen! Känner mig inte riktigt i form för att vara med själv, haha! Ska försöka få upp lite bilder från resan också! Kanske när jag kommer hem sen, ska också visa er vad jag har handlat, blev lite smått och gott! :)

Medan du var i skolan..

Nu är jag hemma igen! Ska äta chps och mysa med min älskling, ♥
imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller..

THAILAND UPPDATE:

LIVET LEKER! ♥

KaoLak

Har det sjukt javla underbart! Ville bara saga det! Kan uppdatera med lite bilder nasta gang kanske :) Hoppas det ar riktigt ackligt vader hemma i Sverige! ♥

2012

Jaha, då var det 2012 då! Imorgon är det dags, imorgon klockan 07.30 lämnar vi hemmet och far mot arlanda och sedan Thailand! Ska bli underbart! Spenderar sista kvällen här hemma med min älskling, ska packa klart det sista och sen bara mysa och så. Här får ni en bild från Nyår:

RSS 2.0