Att resa sig upp var jobbigare än vanligt idag,


Om jag fick välja:

Skulle min släkt utökas på detta vis:
 
Faster: Maria Montazami
Morfar: Ernst Kirchsteiger
Moster: Leila Lindholm
Morbror: Per Moberg
 
Kan förövrigt berätta att det varit en bra dag idag (så bra en tisdag kan bli typ?) Skola 9 - 11, skönt! Åkte hem och lunchade med tjejerna (som på något mystiskt vis var lediga idag också, haha!) Softade som fan fram till halv 5, då åkte jag iväg och träffade Elin (länk här) på Hälsogymet (jag kör på Actic annars), var mycket lärortikt och skapligt jobbigt, lärde mig många nya saker och övningar, riktigt kul! Blir fler gånger! Resten av kvällen har bestått utav köttfärssås, the Sims (Ida och Kajsa spårar ur totalt! hahah) och Svenska Hollywoodfruar. Myyyys! Nu ska jag läsa lite och sen blir det nog film och sova! Nattinatti! ♥ På tal om ingenting alls så får ni här ett par bilder på toksnygga(!!!!) rum! 
 
Tegel, betongbänk, rostfritt och gröna örter!
 
Ääääälskar sockerlådorna!
 
Ååh vad fint! Älskar grönt, vitt och silver! 
 
Behöver jag säga något? Var ligger denna lägenhet??

Underbara sambolivet!

Lever ett underbart samboliv tllsammans med mina älsklingar Ida och Kajsa (som även drog till med den lilla bloggrapen igår, höhö). För tillfället är det lunch här i stugan, har varit en sväng på gymmet nu på förmiddagen och snart ska Kajsa kasta i lite färg i mitt hår, har för första gången på länge lyckats få en utväxt (woho, håret växer, haha). Ska försöka få lite plugg gjort nu tänkte jag och ikväll är det myyys som gäller, tända på en brasa, se en bra film, laga wok och sen lite fondue på det (frukt & choklad) ♥ 
 
Skulle kunna döda för denna tårta just nu! ♥

we used to be so easy, can't you see?

Okej, nu ska vi reda ut en sak! Dethär med trafikskyltar och diverse situationer som uppstår i trafiken:
 
Skylt:
50 km/h = kör i 60 - 65 km i h, eventuellt 50 i rondell eller kurvor,
ligg förfan inte på treans växel och kör i 30 km/h, folk kan ha bråttom! 
70 km/h = 80 - 90 km/h såvida där inte finns fartkameror! 
90 km/h = 120 km/h. Ska du köra saktare så kör förfan i väggrenen,
speciellt på vägen ut mot Flen, för jag är alltid sen till jobbet!
 
Situation:
- Kör du ut från en kurva precis framför någon, gasa för i helvete!
Om min lilla sketna Renault från -99 kan accelerera så kan fan din
splitternya Volvo V70 det också! 
- Om någon ligger 0,5 meter bakom dig, (ev. blinkar med hellysen och
tutar) när du kör, kör du uppenbarligen på tok för långsamt!
- När trafikljuset blir GRÖNT betyder det att man ska köra, det ska
inte behöva ta 5 minuter att hitta dragläget, gasa, växla och köra iväg!
- Det krävs inte 2 meter för att öppna en bildörr, parkera som folk!
Finns fler som vill få plats, bara för att du är först dit äger du inte stället!  
- En kurva är en kurva, en parkeringsplats är en parkeringsplats! du 
BEHÖVER INTE parkera biljäveln eller köra i 8 km/h bara för att du 
ska svänga!
 
 
 
 
 

don't let go!

Shit, datorn har legat i bilen, den är så jävla kall så jag skulle nästan behöva vantar när jag skriver! Ska ta mig en varm dusch tror jag! Slutade vid 12 typ, hade bara en lektion (♥). Drog till gymmet och körde en sväng på crosstrainern, har så fruktansvärt mycket överskottsenergi just nu så det var skönt! Mamma höll på att sätta diagnos på mig igår för att jag inte kunde sitta still eller hålla käft i 5 min! 
 
Förövrigt verkar det ha blivit någon slags tävling här på cyberspace nu, den heter "vem kan lägga upp flest träningsrelaterade bilder eller bilder på mat som innehåller minst kolhydrater och mest keso?", tycker kost och träning är viktigt, men det är oftast bara intressant för en själv? Visst, vill man visa sina resultat kan ju det vara spännande ibland, men ja, somsagt, lessnat på denhär hysterin. 
 
Tredje stycket kommer här, i det vill jag bara skriva att jag är så fruktansvärt sugen på att tatuera mig nu! Vet inte om jag nämnt det tidigare, men målet är en sleeve på vänster arm. Så just nu snurrar det runt 28930291 bilder i mitt huvud. Vissa delar är självklara medan vissa bara är tankar, har en hel lista på skit som jag vill ha med! Fan att man inte är gjord av pengar..
 
Random ful bild från Peace&Love förra sommaren (2011), bara för att jag är så fruktansvärt
sugen på sommar nu! Förhoppningsvis blir det Bråvalla i sommar! (IIIIN FLAAAAMES ♥)
 

ännu en helg till ända,

Baksidan av slottet. Bild från Yxtaholmsslott.se (in och kolla!)
 

Inte jobbat sen mitten av December, så efter bara 11 h idag och 6 h igår är hela kroppen (framförallt fötter och huvud) helt död! Måste dock säga att jag älskar mitt jobb! Speciellt en helg som denna! Underbart jävla god mat (klart det är det alltid, men extra denna helg!), supertrevliga och gulliga gäster och härliga arbetskollegor! Awesome! Imorgon blir det 4 h gymnastikträning följt av lite plugg och städ och sedan börjar en ny vecka igen! Längtar redan till nästa helg som kommer bli g-rym! Natti natti! ♥

yeah,

Lång dag i skolan idag. Vem fan satte den längsta dagen på schemat på FREDAGAR? urk. Ska bara hem och vända sen och sen dra direkt ut till jobbet en stund. Rätt nice, var länge sen och lär bli en väldigt lugn kväll! När jag är klar där ska jag hem och toksofta, äta popcorn, städa mitt rum och bara vänta på lönen som kommer nästa fredag! ♥
 

Hysteri!

Visst det brukar alltid vara lite såhär i januari. Men tycker att detta år är det verkligen hysteriskt vad alla tränar och bantar nu helt plötsligt? Tycker det är bättre att hålla igång lite året om istället för att tokträna i 2 månader och  sen sitta i soffan resten av året? Men vad vet jag? 
 
Förövrigt sitter jag i skolan och försöker starta upp ett multimedia-projekt. Kom på världens bästa produkt nyss, men efter lite googlande visade det sig att den redan fanns. fuck. Slutar om 100 timmar känns det som. Jag är trött, sötsugen och kissnödig och vill bara gå hem och lägga mig och dö! puss å kram,
 
Förlåt Felix (han ville inte att jag skulle lägga upp denna) men jag såg fuckad ut på den andra! 

why?

Varför är det så fruktansvärt svårt att plugga? Allt annat i hela världen blir plötsligt fruktansvärt kul när man vet att man egentligen måste skriva en uppsats eller plugga till ett prov. FAN vad jag suger. Har egentligen massor att blogga om, men jag orkar inte.

detdär med att träna,

 
Lördag igen! Fredagen blev fruktansvärt lugn tillsammans med bästaste Ida. mys! Idag är det supporterläge som gäller! Cup i Duvehallen så det är klart man är där och hejar på sitt lag! Har varit dålig på att träna senaste tiden (året..) därför blev det inget spel för min del. Ska försöka satsa ordentligt på fotbollen nu till våren istället för att köra slösäsong som jag gjorde förra året! 
 
Ska även packa väskan och köra ett långpass på gymmet (mellan 14.00-matchen och 17.00-matchen). Tycker det lät bättre än att åka hem imellan! Armarna är lite lama efter en ganska intensiv gympaträning igår, men dom ska nog få sig en omgång endå tänkte jag!
 
Blir ett långt inläg nu (mot vad det brukar bli) men måste bara få skriva hur fruktansvärt glad jag är att jag började träna gymnastik! Det var min hemliga dröm under flera år att börja köra igen (körde något år bara när jag var liten och har ångrat som fan att jag slutade!) men trodde det var en omöjlighet, det var helt otänkbart liksom! Men jag tog steget (Tack vare Carro!) och det ångrar jag inte en minut! Det är så jävla kul! Älskar att utmana mig själv, lära mig nya saker, att göra saker jag aldrig trodde att jag skulle kunna och att visa alla att det aldrig är försent att lära en gammal fotbolsspelare att volta! Något av det bästa jag gjort någonsin tror jag!
 

Take care!

and he tasted just like black cherries,

ett kapitel av mitt liv skall jag spendera i new york,
 
 

vad är det som är så svårt?

Tycker det är ett snack hela tiden om att kvinnor är så fruktansvärt komplicerade och krångliga medan män alltid är rakt på sak osv. Måste nu säga att det var det dummaste jag någonsin hört! Utifrån mina egna (och mina vänners också för den delen) erfarenheter kan jag helt ärligt säga att det tamefan aldrig går att förstå sig på killar/män eller vad dom egentligen vill (förutom kanske på fyllan ibland då..). Män måste vara de svåraste varelserna på jorden att förstå sig på! Eller är det bara jag? Vad är det som är så svårt? Antingen eller liksom, sluta linda in allt! Rätt eller fel, ja eller nej, hej eller hejdå. Lägg ner allt trams! Ingen som orkar med sånt.
 
 
Godnatt.

släpp allt, känn hur vi lättar,

 
Min älskade lilla Ida ligger och snarkar brevid mig i soffan för tillfället. Sällskap som sällskap, haha. Vi har druckit kaffe, diskuterat diverse viktiga saker och ätit mat. Nu sitter jag och försöker göra klart min foto-uppgift som skall redovisas imorgon. Går segt som fan. Åkte btw till skolan idag enbart för att få reda på att den enda lektionen jag tänkte gå på var inställt. Skoj. Slösa på bensin är inte vad jag behöver just nu! haha. 

vad fan hände med världen?

 
1. Hur kan folk sitta och klaga på polisen som skjöt en tungt beväpnad rånare som inte lydde
    order? Begår man ett rån så får man tamefan räkna med konsekvenser, polisen gjorde bara
    sitt jobb!
2. Sluta klaga på Bieber, inte hans fel att fansen är dumma i huvudet och sitter och cuttar sig
    bara för att grabben testar på lite weed. Hur hade det sett ut om Whitney Houstons fans
    hade varit likadana? Hur orkar folk ens lägga energi att klaga på fansen som håller på? Låt
    dom ta dö på sig själva så gör vi alla samhället en tjänst!
3. Största WTF:en är dock endå: HUR I HELA HELVETE kan en superläcker fotbollsspelare välja
    att ligga med en 14-åring som han träffade på internet när han nog i princip skulle kunna få
    ligga med vilken byxmyndig brud (eller bög) som helst och då slippa sitta i domstol!? 
 

vibrationer,

Lever ett jävligt slappt liv just nu känner jag. Idag låg jag i sängen till 11, gick ner, gjorde frukost och la mig i soffan istället. Älskar soffan ♥ Har fått ett par ord (ett par ord för lite dock) skrivna på min uppsats om Irans politik, träffat Ida en liten stund och sedan åkte jag till gymmet (haha, syns att det är januari nu kan jag säga! Smockat på gymmet.), lyckades bli med på bild då en reporter från kuriren plötsligt stog framör mig och ställde frågor, woho, fräsch bruud! Haha, väntar med spänning på tidningen imorgon! Nu skall jag titta på Aladdin och sen sova, bör kanske gå upp skapligt imorgon om man ska fixa att gå till skolan på Onsdag..
 

om jag hade ett suddgummi,

Min superfina drömfångare som jag har hängande i bilen ♥ (köpt av Dream it UF, checka på fb!)
 
Jaha, nytt år nu. 2012 var både riktigt bra och riktigt jäva ruttet. Har levt livet men bitvis inte känt igen mig själv. Har förorat en människa som betydde oerhört mycket för mig men samtidigt lärt känna nya människor. Lägger 2012 bakom mig nu och blickar framåt framåt framåt! Så mycket som skall hända detta år! Studentår! Helt sinnessjukt! Jag har ett offentligt nyårslöfte, och det är att jag skall vara i mitt livs bästa form vid studenten! Till skillnad mot många andra så har jag redan börjat, men nu är det dags att lägga i en högre växel! Har även ett löfte till, men det håller jag för mig själv! Nu ska jag plugga, åka till gymet, äta och sen bara softa. Så ser min dag ut! peace.

RSS 2.0